De kracht van je bekken

Er is een eenvoudige en doeltreffende manier om de conditie in het bekkengebied te verbeteren. Sterke bekkenbodemspieren zorgen voor een sterke bodem om je inwendige organen te dragen. Omdat het bekken een goed doorbloed gebied is zijn de spieren tot op hoge leeftijd te activeren en te trainen. Een sterk en soepel bekken geeft energie en zelfvertrouwen. Ook je beleving van seksualiteit kan erdoor verbeteren.

Voor wie is deze groep?
Deze groep is voor vrouwen in elke levensfase, van jong tot oud, voor vrouwen die meer energie en kracht in hun leven willen ervaren. Voor vrouwen met en zonder klachten.

Wat gaan we doen?
In deze groep werken we met series van oefeningen, die voortkomen uit verschillende tradities. Ze zijn er op gericht om energie in het bekkengebied op te wekken en de kracht van de bekkenbodem te versterken.

 

Het zijn over het algemeen plezierige oefeningen om te doen. Ze versterken de spieren van je buik en je bekken en zorgen voor een goede doorbloeding. Dit alles heeft, behalve een positief effect op allerlei klachten, ook een preventieve werking. Het gezamenlijk oefenen heeft een erg stimulerende werking om hier thuis ook mee bezig te gaan.

 

Ook wanneer je geen speciale problemen hebt, geeft het doen van de oefeningen een vitaler en krachtiger gevoel.

Prijs

tekst

 

Vergoedingen

tekst
 

Praktische informatie

Locatie De Mande, Bakkeveen
8 x op vrijdagochtend 

van 9.00 tot 10.00 uur

 

Data 

Meld je nu aan