top of page

Mindfulness verdiepen en mindful communiceren.

Deze training van 6 weken biedt de mogelijkheid om je  mindfulnessvaardigheden te verdiepen.

In de praktijk blijkt het vaak uitdagend mindfulness in te zetten zodra we in contact treden met anderen. Deze training reikt concrete handvatten aan om mindful en authentiek te communiceren en zo de verbinding en relatie met onszelf en anderen verder te onderzoeken, te verdiepen en waar mogelijk te verbeteren. 

We zullen hiervoor verschillende (interactieve) oefeningen doen. Elke week zetten we een ander perspectief in het licht. Zo komen onder andere aan bod; aandachtig luisteren, mindful spreken, bewust reageren en communicatie in geval van conflict. 

De communicatie wordt hierdoor compassievoller, oprechter en interessanter. Het leven wordt mogelijk lichter en onze verbindingen met anderen prettiger en verdiepend. De oefeningen komen uit bestaande methodes als interpersoonlijke mindfulness, geweldloze communicatie en deep listening. 


Voor wie is deze groep?
Deze training is een vervolgtraining voor iedereen die de 8 weekse mindfulnesstraining heeft gevolgd of op een andere manier kennis heeft gemaakt met meditatie en nu mindfulness meer wil integreren in het dagelijkse leven.  

 

Wanneer?
De training is op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

Data: 20 en 27 september, 4, 11 en 25 oktober en 1 november 2023.

Kosten: 295,- euro inclusief werkboek en audiobestanden. 


 

Praktische informatie

Locatie

De training wordt gegeven in Bakkeveen.

 

Tijd: woensdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. 

Data: 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober en 1 november 2023.

Kosten

€295,- inclusief cursusboek met audio bestanden.

Meld je nu aan

bottom of page