top of page

Mindfulness Retraite Compassie

hoe stiller je wordt

 hoe meer je kan horen

Thich Nhat Hanh

We verwennen onszelf dit stilteweekend, in de mooie natuur bij Allardsoog[1], met meditaties, bewegen in aandacht en wandelingen over de hei en door het bos. We staan stil bij wat we ervaren. We luisteren naar de natuur en naar het lichaam. Naast loop- en zitmeditatie beoefenen we metta-meditatie.

 

Een weekend leven in aandacht, ontspanning en rust. Ter ondersteuning hiervan beoefenen we de gehele retraite het stilzwijgen. We onthouden ons een weekend van lezen, schrijven en ons mobieltje. In een veilige omgeving wordt zorgvuldige ondersteuning geboden.

 

Begeleiding

De retraite wordt begeleid door Sietske Russchen en Wil van den Berg, cat.1 trainers MBSR, MBCT en MBCL. De begeleiding wordt gegeven op basis van dana (vrijgevigheid). Aan het eind van de retraite is er de gelegenheid om een financiële bijdrage te geven voor de begeleiding die je ontvangen hebt.

 

Praktische informatie

Dit weekend is inclusief overnachting, vegetarische maaltijden op zaterdag en zondag, koffie en thee. De retraite begint op vrijdagmiddag 15 november en we sluiten op zondag 17 november rond 16.00 uur af. Bed- en badlinnen kun je zelf meenemen of huren bij NIVON Allardsoog.  Aantal deelnemers: 14.

Prijs: is nog niet bekend voor 2024.

In 2023 betaalden deelnemers € 180 (voor Nivon leden) en € 240 wanneer je geen lid bent van het Nivon Exclusief vrijwillige bijdrage , dana,  voor de begeleiding.

[1] Allardsoog ligt op het Drieprovinciënpunt van Drenthe, Groningen en  Friesland.

Het adres is: Jarig van der Wielenwei 42, 9343 TC Een-West. E-mail: allardsoog@nivon.nl

carpemomentum_1900 (103).jpg

Wil je meedoen of ben je geïnteresseerd dan stemmen we graag met je af of ons aanbod je past.


Sietske Russchen: www.sietskerusschen.nl, sietskerusschen@hetnet.nl

of 0516 541464

of 06 25260659


Wil van den Berg: www.mindfulnessindrenthe.nl

telefoon: 0522 724733


Aanmelden
allardsoog@nivon.nl

(telefoon 088-0990971)

stilte is niet de afwezigheid van iets

het is de aanwezigheid van alles

John Grossmann

bottom of page